egyesületünk

Filozófiánk
Küldetésünk:

Amiért állatot mentünk

Egyesületünk küldetésének érzi az állatok tiszteletének népszerűsítését, hogy az állatokat ne csak haszontárgyként tartsák számon, hanem érezni, örülni képes élőlényként bánjanak velük.
Ezen kívül, harcolunk a rossz bánásmódok ellen, különös tekintettel az állatkínzásokra.Megteszünk mindent, hogy a tudomásunkra jutott esetek ne maradjanak büntetlenül! Ha  egyetért az egyesületünk célkitűzéseivel, támogatására, bármilyen módon számítunk.

Egy maroknyi csapat a fejébe vette, hogy nem fogja elfordítani a fejét, ha állatkínzást vagy nem megfelelő bánásmódot avagy rosszul tartott állatokat lát környezetében, vagy bárhol az országban. Állatvédőrök, kutyakozmetikusok és kutya tréner is van köztünk, akiknek a segítsége nélkülözhetetlen egy-egy mentés vagy rehabilitáció során.

Célunk

Felnyitni a szemeket

  -Szeretnénk az emberek szemét felnyitni, hogy miért fontos az ivartalanítás! Ehhez minden segítséget és támogatást igyekszünk biztosítani számukra!

-A megfelelő állattartási kultúra elérése hazánkban!

-A gyepmesteri telepeken a menhelyi rendszer bevezetését szorgalmazzuk! A gyepmesteri telepeken véget kell vetni a kegyetlen és sokszor jogtalan gyilkolásoknak! Emiatt is nagyon sürgetőnek tartjuk az intézkedések bevezetését!

-Az állatkínzóknak megítélt letöltendő börtönbüntetését helyeseljük és támogatjuk!

-Fontosnak tartjuk már a kis korban lévő gyermekek nevelését/oktatását az állatvédelemről,a megfelelő bánásmódról és az állatok helyes tartásáról!

Szervezetünk

Önkéntesek akcióban

Egyesületünk nonprofit szervezet, semmilyen támogatást nem kap, kizárólag magánszemélyek adományaiból és a tagdíjból látjuk el a megmentett állatainkat. / tartási díj, állatorvosi számlák, kezelések, ivartalanítás, etetés stb./     Eddig csupán kutyusokat, de már egy éve cicákat is mentünk. Minden tagunk család és munka mellett, önkéntesen végzi a feladatokat, ezért nem vagyunk mindig elérhetőek. Ha valamiért nem vesszük fel a telefont, vagy nem válaszolunk azonnal egy megkeresésre, türelmeteket kérjük. Amennyiben sms-t is írtok, azzal elősegítitek a menetét és amint tudunk vissza hívunk!

Bejelentés

Segítségre szorul?

 

BEJELENTÉSEKET KIZÁRÓLAG FÉNYKÉPPEL, PONTOS CÍMMEL ÉS ELÉRHETŐSÉGGEL ÁLL  MÓDUNKBAN FOGADNI.

Köszönjük!

Töltsd le ingyenes PDF füzetünket!

Közelgő eseményeink

OKTÓBER 6. - BUDAPEST

Gyertyagyújtás az állatokért

DECEMBER - BUDAPEST

Karácsonyi  adománygyűjtés

2019 - ---

Hamarosan !

2019 - ---

Hamarosan !

2019 - ---

Hamarosan !

2019 - ---

Hamarosan !