Mit tegyek, ha...

Segíteni szeretnék
ideiglenes befogadásKutyáink
Az életet támogatják

Számos lehetőség közül választhatnak , ha segíteni szeretnének.

Önre is szükség van

A  sikeres működésünket elsősorban a támogatóinknak köszönhetjük, akik önzetlen segítségnyújtása nélkül az egyesület nem tudna segíteni a bajba jutott állatokon.

Szívesen fogadunk bármilyen támogatást, legyen az anyagi vagy tárgyi jellegű.

Megmentett kutyus

Örökbe adott kutyus

Ivartalanított kutyus

Rehabilitált kutyus

Filozófiánk

Összefogtunk

Non-profit szervezetként soha nem a saját érdekeinket tartottuk szem elött, hanem azoknak a bajba jutott kutyusoknak a lehetőségeit, amik egy jobb élet reményében felcsillantak. Összefogtunk és segítő kezet nyújtottunk az „ember legjobb barátjának”.

Segítek

Mit és hogyan?

Tárgyi adományokkal
Melyet egy jótékonysági vásár keretén belül értékesíteni tudunk, valamint egész évben működő bolhapiac csoportunkban megvásárolhat bárki, aki segíteni szeretne.
Adója 1%-nak felajánlása
Ha Ön szerint is  megérdemlik a támogatást a mentvényeink, akkor kérjük, gondoljon ránk a most aktuális személyi jövedelemadó bevallásnál, ha az 1%-val az állatvédelmet, az állatokat szeretné támogatni, akkor arra kérünk rendelkezzen az alábbiak szerint.
Kutyamentő Angyalok Egyesület adószám: 18290213-1-41

Amennyiben adóbevallását már elküldte, ne aggódjon, hiszen a rendelkezői nyilatkozatot adóazonosító jellel és névvel ellátott borítékban május 20.-ig postai úton eljuttathatja az illetékes adóhatósághoz.
Mi is szívesen segítünk ebben, amennyiben hozzánk elhozza, elpostázzuk Ön helyett.

Pénz adománnyal
Melyet utalhat

a,)  Bankszámlánkra:

MAGNET BANK: 16200106-00242435-00000000

IBAN: HU-94-1620-0106-0024-2435-0000-0000
SWIFT KÓD:HBWE HUHB

b,) Átadhat személyesen Budapesten belül.

c,) Sárga csekken is befizetheti, kérje tőlünk, s mi szívesen elpostázzuk Önnek.

Felajánlását banki átutalással, támogatói levélben, illetve postai csekken is eljuttathatja hozzánk. Kérjük tüntesse fel az adószámát vagy adóazonosító jelét! Alapítványunk a támogatott összegről az 1997.évi CLVI. Törvény 26.§ alapján adóigazolást állít ki, melyet postai úton juttatunk el Támogatóinknak.

Ideiglenes befogadással
Vállalja, hogy meghatározott ideig nevelő szülője lesz az általunk mentett kutyának.
Tagsági díj befizetéssel
Mely havonta legalább 800 Ft., ezzel Klubtaggá válik, egy szűkebb csoport tagja lehet, ahol minden részletről értesülhet. Mindössze annyi a teendő, hogy a számládon beállítsd a rendszeres átutalást, az állatokra szánt összeggel, majd írj nekünk egy emailt, ami alapján felveszünk Téged a csoportunkba.
Önkéntes munkával
Gazdira váró kutyáink hirdetése, internetes segítségek. Marketing munkára folyamatosan szükségünk van.

Rendezvényeken való részvétel stb…

Banner kihelyezéssel
Egyesületünk logóját kihelyezheti weboldalán, ismerősei, barátai és családtagjai is megismerhetik munkánkat, célkitűzéseinket. Hozzásegíthet ahhoz is, hogy ismertebbé váljunk.
Hagyaték
Magyarországon még kevéssé elterjedt forma, hogy valaki a végrendeletében egy alapítványra vagy egyesületre hagyományozná az ingatlanát, vagyonát. Sok olyan idős ember van, aki örökösök nélkül hal meg, és a vagyona visszaszáll az államra. Nincs benne igazán a köztudatban ez az adományozási lehetőség, pedig biztosan sokan jó szívvel adnának egy-egy jó célra.Az idős, egyedülálló, magányos ember számára sok esetben egyetlen társaság szeretett társa, házi kedvence. Sajnos rengetegszer tapasztaltuk, hogy az örökösök rövid úton megszabadulnak a feleslegessé vált házi kedvenctől.Sajnos ilyen esetben bedugják egy zsúfolt menhelyre,vagy a legrosszabb esetben elviszik és elaltatják őket 🙁    Szegény állatka épp eléggé szenved,hogy elvesztette hőn szerető gazdáját,és ezután az örökösök kihajítanák,vagy elaltatnák Őt. Pedig nem ezt érdemli!
Gondos gazdaként akár életében, végrendeletében is biztosíthatja házi kedvencének jövőjét, élete végéig tartó, szeretetteljes gondozását szervezetünknél.

Információkért keressen fel minket az : info@kutyamentoangyalok.hu címen.

Tárgyi adományokat:

Nagyon szívesen fogadunk – telefoni vagy email-es egyeztetés alapján tudunk találkozni – az Önnek is legmegfelelőbb helyen.

Pénzbeli adományokat:

Szintén nagyon szívesen fogadunk, a:

MAGNET BANK: 16200106-00242435-00000000

IBAN: HU-94-1620-0106-0024-2435-0000-0000
SWIFT KÓD:HBWE HUHB

elszámolás

Mi a sorsa a támogatásának?

Pénzbeli adományok

Ivartalanításra és orvosi költségekre

Adó 1%

Újabb lehetőségek

Tárgyi adományok

100%-a az állatoké