kapcsolat

Segíthetünk?
TámogatnékÖrökbefogadnék
Ha kérdése van

Forduljon hozzánk bizalommal!

Email címünk:

bejelentes@kutyamentoangyalok.hu

kutyamentoangyalok@gmail.com

Facebook oldalunk:  https://www.facebook.com/KutyamentoAngyalok

Jelenleg Angyalföldön vagyunk. Igyekszünk minden bejelentésre reagálni, kimenni. Amennyiben sérült állatot lát, mindenképpen jegyezze fel a helyszínt és kiérkezésünkig maradjon az állat mellett. Fotót minden esetben készítsen az állatról. Chipolvasásban is tudunk segíteni, állatot elhelyezni kizárólag fényképes hirdetés útján tudunk, amennyiben jelentkezik befogadó. Menhelyünk nincs, ezért kóbor állatot elhelyezni azonnal NEM TUDUNK! Kizárólag ideiglenesen befogadó családok segítségével.

Kizárólag a XIII. kerületi kutyákhoz: +3670-625-9478

Gyakori kérdések:
Nem érlek telefonon benneteket

Minden tagunk család és munka mellett, önkéntesen végzi a feladatokat, ezért nem vagyunk mindig elérhetőek. Ha valamiért nem vesszük fel a telefont, vagy nem válaszolunk azonnal egy megkeresésre, türelmüket kérjük. Amennyiben sms-t  írnak, azzal elősegítik az ügymenetet és amint tudjuk vissza hívjuk Önöket!

Megértésüket köszönjük!

Baleset ért egy kutyust

Amennyiben a kutyus megfogható mindenképpen orvoshoz kell vinni a lehető leghamarabb. Mind a belső vérzés, mint pedig a belső szervi problémák az állat elhullásához vezethetnek! 

Elveszettt a kutyusom

Főként Angyalföldön tudunk segíteni, de képet leírást és a címet ahonnan eltünt az állat, mindenképpen smsm-ben kérünk, hogy legyen támpontunk amin elindulhatunk!

Kutyát szeretnék

Az örökbefogadásnak megvan a maga menete, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot miután elolvastad az örökbefogadás menete menüpontot. Köszönjük!

E-mail

Küldjön üzenetet

3 + 11 =

Telefon számaink:

+36705248727

+36706259478